Setting Mouse Macro A4Tech X7 XL-747H Spider Anti-Vibrate For Main ( Shotgun) M1887




What do you think about this video?

BLOG X KOMO: yang pengen script mouse macro dari saya silahkan sub channel saya atau tanya di forum.xkomo.com akan saya jawab nanti disana :)
jangan lupa subscribe ya

Arya Ardykan: Bang Softwarenya kga bisa di pasang windows 64 bit yak...?

Dejan Petrović: How to save my anti-vibrate settings?
I set it through sistray icon, enable no-shaking, set value, ok, but it doesn't save it for good. I have to do this every day. Any idea?

Eko Muliyo: thanks gan

resta lumi: i tried to help tho... = = = =

resta lumi: official website is www.x7.cn just try it but if it's wrong idk .3.

resta lumi: 7Keys software for this mouse = 3= well.... the first time i wanted to download the macro software i got confused nad i tried to download every one of them and i found it yay... that doesn't change anything if you don't know how to use the macros (learn it if you don't know what to do .3.)

ralle: 7Keys Software for this mouse or 10Keys??

Srdjan Biukovic: where i can download driver for mouse?

Cuber Newbie: bro kalo keyboard tutorial gmn?

Farrel Rienaldie: bang itu sama awp bisa? atau beda?

Yogi Prayuda: kakak? kok macro saya cuman bisa 1 setingan aja?

Rizki Ramadhani: bro mau tanya ini mouse gw x7 xl-747h juga kok di taro di atas razer goliathus malah jadi gajelas sih gerak nya ?

Achmad Hudan: Bang, jelasin via text aja bisa gk? saya gk terlalu ngerti, script nya udh ada ma driver nya dah work, cuma gk ngerti, tolong penjelasan nya, MAKASIH :)

riio bastiian: minta link driver nya gan .. link nya udah ga work ..
thanks ..

x7 Macro: Macro Settings for CSGO http://www.csgomacrosettings.de/

Антон Кокорин: http://rghost.ru/58466061 тут скачать можно

VojtaYT: Virus! don't download

Leo indra satria irawan: masih delay dikit,
sedikit lgi sempurna mas..

Norton Gartino: kok oscar mouse editor punya ku gak kayak gitu sih kakak? itu dapet cd dari boxnya apa downloaddd? trims

Schools: Learn how to get phlebotomy training in California! The job pays decent money for the amount of schools needed to graduate.
Rating:
Setting mouse macro A4Tech X7 XL-747H Spider Anti-Vibrate For main ( Shotgun) M1887 5 out of 5

Shared by Others

Review Mouse Gaming A4Tech X7 XL-747H Indonesia
Review Mouse Gaming A4Tech X7 XL-747H Indonesia
Unboxing & Review - GAMING MOUSE MACRO A4TECH X7 F3
Unboxing & Review - GAMING MOUSE MACRO A4TECH X7 F3
Cara Setting Mouse Macro X7 A4Tech
Cara Setting Mouse Macro X7 A4Tech
Tutorial Setting Mouse Macro X7 XL-747H Shotgun/SG Point blank
Tutorial Setting Mouse Macro X7 XL-747H Shotgun/SG Point blank
A4Tech X7 - VTrack Gaming Mouse F7   Unboxing + Review Indonesia #4
A4Tech X7 - VTrack Gaming Mouse F7 Unboxing + Review Indonesia #4

Featured Video