Mysterie Van De Verdwenen Paarden
What do you think about this video?

danielle van cauteren: @sabine heb je het al gevonden ? zit daar ook vast. kom altijd uit op 42 seconden. Heb het heel vroeger eens uitgespeeld zou dus niet meer weten hoe ik dat heb klaargespeeld XD 

lydia huls: ik vind het een k+tspel

suzannasuzy: Wat moet je eigenlijk doen als je de droom al hebt gedaan?

Ellen Bruijn: ik heb hem 1 keer uitgespeeld alleen nu ben ik hem kwijt.. echt onvindt baar, weet iemand of je hem gratis kunt downloaden

PandaAngel x: Ik geraak maar niet over die droom in de hangmat als ik wil springen stopt men paard en heeft hij me te pakken :( echt heel irri kan iemand mss weten waarom dat is?

dragonmoony: wat een kut spel, wie heeft dit stuk gedrocht gemaakt?

GhoozaGhyzmo: @veertienzeven Bij mij stond het geluid toen ook af XD x

crazy4horses12: uhh? i only speak english

suzannasuzy: je zei dat je niet weet wat je moet doen he?ik zal je helpen je moet die licht blijven volgen en laat je niet pakken door dat iets of iemend die je achterna zit gewoon blijven volgen tot het gedaan is!

SuperSolo4ever: owkej maar ik zie ze dan niet hoor. bij mij spelen de filmpjes ook niet af, ik zie alleen in het begin een héééél klein stukje en dan weet ik dus ook niet a;tijd hoe het verder gaat. kun je daar misschien ook een filmpje van maken???

FroukenLil14: @lovesmilego je moet nu naar de hangmat die naast het huis hangts, daar krijg je de volgende opracht

tina podt: Wat,Moet Ik doen na die Nacht Merrie Ik kom echt helemaal niet verder

L van Mechelen: @marielle231 met het spelen van het spel hoe kom ik aan het spel heb je een prive bericht gestuurd ;)

Sabine van Engbrink: ik kom niet verder met het springtoernooi want ik heb de hele tijd 44 seconden met de springwedstrijd. weet iemand hoe ik ervoor kan zorgen dat ik onder de 30 seconden kom?

Steef E: is kei leuk spel, had hem ook, helaas liep hij vast en be gon raar te doen, was best ver in het spel

worldofwarcraft22334: ik heb dat spel maar kan hem nie uit spelen

MissMysteryC: Ik snap niks van het spelletje. Ik heb mijn paard volledig getraint en verzorgt, maar ik kom niet verder dan die nachtmerrie.

Kayleigh Michon: Waar kan ik dit spel downloaden?? ik heb van 12.00 t/m 20.17 lopen te zoeken naar dit spel :O

Flemmingkjuh: Ik vind het een heel leuk spel alleen hij doet het bij mij niet meer en dat vind ik heel stom :P

didi van weijen: hoe kan je wedstrijden rijden?

marielle231: @SuperSolo4ever Dit kan niet ;) Op het einde heb je paarden gered en staan ze wel in stal, alleen je kunt er niks mee

sonyp23: Hoe kan je die stomme springwedstrijd winnen? Jah, een eigen weg zoeken enzo, maar dat rotpaard (xP) wil de hindernis rechtsboven niet nemen. Met de scherpe draai enzo. x[

beyondnaomi: @lauwja Je moet de nachtmerrie uitspelen! Je moet achter het licht aanrijden

Moniek Van Wijk: Die spel ben ik bijna klaar.

CharlotteBrehmer: ik heb het spel zelf en het enige wa ik doe is da parcour rijde en poetse en int bos rijde ik snap ni wak moe doen om da ''mysterie'' op te lossen zene of moe ik nu gewn wachte

FroukenLil14: @KelseyLolax nee dat klopt, je hebt hem nu uitgespeelt.

FroukenLil14: ik heb hem uitgespeelt voor informatie moet je even een PB sturen

Neko-Chan: ik heb hem uitgespeeld maar nu doet hij het niet meer :( ik wil een nieuw spel starten maar dat lukt dus niet :[

suzannasuzy: dat licht blijven volgen tot het gedaan is !

Kayleigh Michon: IK WIL DIT SPEEEEELLLL SNIK SNIK! Pleas geeft atw :D

Julia Hermsen: @SmurfBlue4 hee! ik ben het spel kwijtgeraakt maar ik kan het weer kopen, zou je mij een filmpje kunnen sturen waarin staat wat ik als aller eerst moet doen? want ik heb nog steeds niets ondekt, en ik weet niet waar je de paarden kan vinden. Zou je daar een filmpje van kunnen sturen? Alvast bedankt!!!!!!

nawarrodeliefste: ik heb springen gehaald en bij dat crosscountry staat wel een vinkje maar ik kan dat andere niet doen ik kom niet verder ik heb dressuur al wel open gespeeld.

Jojolovesesther: Oke, voor de mensen die het niet snappen, IN DE DROOM MOET JE BONFIRE BESTUREN, ACHTER HET LICHT AAN RIJDEN! SOMS OOK SPRINGEN!!

FroukenLil14: @xRocc je moet eerst het springen foutloos en zo snelmogelijk voltooien, daarna het bospad, daar kan je naar toe als je tussen de spring en dressuur bak heen loopt, daarna kan je wedstrijden gaan rijden, als je het springen helemaal goed heb, kan je gaan slapen zodra je dat doet krijg je een nacht merrie, na die nachtmerrie kan je wedstrijden gaan rijden, en ondertussen krijg je nog andere dingen te doen

Fenna van Dam: Ik vond die droom echt eng! Ik heb met het geluid (en ogen half dicht) gespeeld. En ik kan die wedstrijd niet halen!

duskfactory001: Ik heb dit spel ook, en het is echt superleuk! :D

Stephanie Lambrechts: ik kan het niet uitspelen ik heb die wedstrijd gewonnen en dan moet ik altijd naar het wedstrijdterrein en ik geraak niet verder kan iemand mij helpen

Crebje16: ik kom niet verder dan de droom dat je achterna gezeten wordt.. wat moet je hierdoen??? zodat je verder komt

ChocotofLover: ik geraak niet verder na de droom help me aub stuur een bericht op mijn account!!!

Jojolovesesther: Ik heb hem ook uitgespeeld! Leuk, alleen na het pakken van die paarden kom je telkens bij Michel, en niet verder!

SuperSolo4ever: hoe kan je 2 paarden in je stal hebben?

Maxime van der Vlist: @SmurfBlue4 ik heb het spel ook! super leuk, alleen... ik heb nu windows viste, en nu kan ik het niet meer spelen! moet ik iets updaten ofso? kan iemand me alsjeblieft helpen! ik wil het weer graag spelen!

DomiiForever: hoe kun je dan een wedstrijd rijden? ik alle balkjes vol en ik heb overal de highscore.. en nu moet ik dus een wedstrijd rijden maar hoe dan?

ChocotofLover: @maxjekusje heey wij hebben windows 7 als ge beveiliging hebt moe de da uitschakele en dan lukt da wel !!!

SmurfBlue4: Ik heb hem ook uitgespeeld. Als je iets niet snapt stuur me dan een PB en dan probeer ik je zo goed mogelijk antwoord te geven! :)

Harry af: @duskfactory001 Je moet naar het huis gaan waar je je kleding kan wisselen etc. , dan moet je naar het bed gaan dan is er als het goed is een tekentje met Brenda die slaapt. dan ga je slapen en dan zie je een droom ( nachtmerrie 1 ) je kan het paard in die droom besturen . Je meot het licht volgen . De rest spreekt voor zig ;)

Aimee Eijkman: Ja klopt als dat filmpje met dat de paarden in de stallen staan afgelopen is beëindigt het spel zich zelf en als je er weer op klikt dan wijst ie dat je weer naar het wedstrijdterrien moet gaan maar daar kom ik niet verder?

Jojolovesesther: @marielle231 Dus je kan die Michel nooit te pakken nemen??

ChocotofLover: oké de droom gehaald maar de wedstrijd lukt niet ik verlies heel de tijd!

Zoë vanA: Ik ben nu bij het deel dat ze zeggen dat ze een plan gaan bedenken. Dan valt het spel even uit en dan meot je weer je naam aanklikken. Dan geeft hij aan dat ik weer naarr dat huis van die man moet, maar ik heb echt geen idee wat ik daar moet doen, want ik kan ook niet met die man praten ofzoo..?? Kan iemand mij helpen of heeft iemand een idee..?

Rating:
Mysterie van de verdwenen paarden 4.3 out of 5

Featured Video