Samsung Galaxy S2 Reparatie Scherm
What do you think about this video?

Joost van de Vijver: Het filmpje mist ook nog dat je de camera moet verplaatsen (aan de scherm zijde) van het ene naar het andere frame... zit hier flink te priegelen... iemand tips?

Vincent De Alwetende: oke bedankt(wacht met spanning af) :)

tom evenwel: @replacedirect Nee ik weet dat ik op ebay een glasplaatje heb gekocht voor de galaxy s2 zonder dititizer want het is gewoon glas en daarbij als je de dititizer van het toestelhoud kan je het glasplaatje los maken door de lijm te laten smelten dat tussen de dititizer en het glas. Dus het is niet 1geheel... Maar het maakt niet meer uit want ik heb gewoon galaxy note gekocht die heb ik gekocht voor minder dan dat ik voor 2 dititizers betaal

ReplaceDirect: Hoi Tom, Ik kan je verzekeren dat dat wel de digitizer is. Jouw touchscreen zit namelijk niet in het lcd-scherm maar in het glasplaatje. Je kunt dit niet zien, maar dat is toch echt hetgeen waarmee jij jou telefoon kunt besturen. Je kunt natuurlijk een goedkopere digitizer/glasplaat zoeken, maar dan bestaat de kans dat deze niet (goed) werkt ;)

tom evenwel: @replacedirect nee het is geen dititizer maar het is echt alleen het glasplaatje en voor de rest niets 179€ vindt te gek voor woorden en ik weet dat het overal zo duur is maar voor een stukje glas vindt ik het ombeschoft veel

ReplaceDirect: ReplaceDirect bepaald niet of je in bepaalde situaties wel of geen garantie hebt, dit gebeurd door de verzekeraar, waarbij jij verzekerd bent.

ReplaceDirect: Ik moet wel toevoegen dat als je het echt verpest, wij hem ook niet altijd meer kunnen maken ;)

ReplaceDirect: Nee, in de video is een assembly gebruikt (dit is het glasplaatje en lcd-scherm in één). Dit kun je bestellen op de website van ReplaceDirect.

ReplaceDirect: Ja dat is mogelijk. Alleen als je deze op los besteld is het nog maar de vraag of het glasplaatje ook echt werkt (ook wel touchscreen of digitizer genoemd), er zijn namelijk veel niet-werkende onderdelen in omloop. Op de website van ReplaceDirect kun je de assembly (lcd-scherm inclusief digitizer) kopen voor 179,00.

ReplaceDirect: In het filmpje is een assembly gebruikt, dit is het glasplaatje (ook wel digitizer of touchscreen genoemd) en lcd-scherm in één.

ReplaceDirect: Ja dat is mogelijk. Alleen als je deze op ebay besteld is het nog maar de vraag of het glasplaatje ook echt werkt (ook wel touchscreen of digitizer genoemd), er zijn namelijk veel niet-werkende onderdelen in omloop. Op de website van ReplaceDirect kun je de assembly (lcd-scherm inclusief digitizer) kopen voor 179,00.

ReplaceDirect: Je kunt een scherm kopen op de website van ReplaceDirect. Bij ReplaceDirect weet je zeker dat deze ook werkt, aangezien wij natuurlijk ook repareren met onze eigen onderdelen. Als je een (vaak goedkoper) scherm koopt op ebay bestaat de kans dat deze niet werkt. Dus het is net welk risico je wil lopen.

ReplaceDirect: Dit durf ik zo niet te zeggen, ik ben van plan deze week of volgende week aan een filmpje hiervoor te beginnen (als deze reparatie binnenkomt). Groetjes ;)

ReplaceDirect: Hoi Willem, Ik geef toe dat ik de inkoopprijs van dit onderdeel niet weet. Wel kan ik vertellen dat bij sommige apparaten het vervangen van of de digitizer of het lcd-scherm veel risico's geeft en een assembly (combinatie van beide onderdelen) niet. Ook is het mogelijk dat er geen goede digitizers of lcd-schermen los verkrijgbaar zijn. Voor ons is de werking van het reparaat na vervanging van een onderdeel belangrijker dan de kosten ;)

Vincent De Alwetende: hoe gaat het als ik de s3 scherm wil vervangen

Joep Klerkx: iemand een tip waar ik een goedkoop scherm kan kopen?

tom evenwel: hey ik heb een vraagje ik heb een galaxy s2 glas plaatje besteld op ebay (echt alleen het glas zonder lcd) en nu heb ik hem vanmiddag laten vallen me galaxy s2 en er zit een flinke barst alleen in het glas plaatje maar kan ik dat vervangen met dat glasplaatje dat ik heb van ebay en zoja hoe doe ik dat dan?

SjoukjeLoveMusic: Heb je dan alleen een glaasje nodig?

fayS Ironator: dankje updater ! , werk perfecttttttt !!! scherm ging zo los , heb de fohn er lang opgehouden ;)

Pieter Becker: los.

Schools: Learn how to get phlebotomy training in California! The job pays decent money for the amount of schools needed to graduate.
Rating:
Samsung Galaxy S2 reparatie scherm 5 out of 5

Shared by Others

Samsung Galaxy S2 reparatie scherm
Samsung Galaxy S2 reparatie scherm
Galaxy S2 Repair Disassembly & Assembly | Screen Replacement
Galaxy S2 Repair Disassembly & Assembly | Screen Replacement
Samsung Galaxy S2 disassembly for repair
Samsung Galaxy S2 disassembly for repair
Samsung Galaxy S  screen replacement,  i9100 - How to Replace Screen Without Frame  HD
Samsung Galaxy S screen replacement, i9100 - How to Replace Screen Without Frame HD
Samsung Gear S2 classic BALR. edition review (Dutch, BE)
Samsung Gear S2 classic BALR. edition review (Dutch, BE)

Featured Video